20 juli 2024

DEM Productions

Producties

Zonnescherm onderdelen

Ik had zonnescherm onderdelen nodig

Een heel blij persoon ben ik, zonnescherm onderdelen gekocht voor een lage prijs bij de Zonnerij.
Mijn zonnescherm ging namelijk niet lager meer, hij stopte op een bepaald punt terwijl hij veel verder moest kunnen. Ik heb vervolgens bij de Zonnerij gekeken voor zonnescherm onderdelen.

buizen_proppen_en_lagers_ZonnerijIk heb, net zoals veel meer mensen, mijn bank tegenover het raam en dan de tv in de hoek. Als de zon ondergaat schijnt hij precies in mijn gezicht, vooral met tv kijken is dit heel irritant. Nu omdat mijn zonnescherm niet meer lager gaat, heeft mijn zonnescherm niet veel nut meer.
Op de Zonnerij vond ik veel onderdelen die mij konden helpen met dit product. Ik heb een nieuw motortje aangeschaft en er gelijk een reinigingsset bij gedaan. De motor was gemonteerd en inderdaad was dit het geval, de motor had een storing en kon niet meer gemaakt worden. Achteraf kreeg ik ook mijn geld weer terug omdat dit onder de garantie viel, helemaal super! En omdat dit heel snel was na mijn aankoop, kreeg ik de reinigingsset gratis.

Ik weet wel zeker dat als ik nog een keer onderdelen nodig heb voor mijn zonnescherm, dat ik zeker een kijkje neem op de site van de Zonnerij.