18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Multifunctioneel en krachtig: dit is de Hoeflon C6

De Hoeflon C6 is een compacte, multifunctionele kraan die wordt gebruikt in verschillende sectoren, zoals de bouw, de industrie en de evenementenindustrie. Met zijn indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid biedt deze kraan een efficiënte oplossing voor het tillen en verplaatsen van zware lasten op locaties waar ruimte beperkt is.

De Hoeflon C6 is ontworpen door het Nederlandse bedrijf Hoeflon, dat gespecialiseerd is in de productie van compacte kranen. Met een gewicht van slechts 1850 kg en een breedte van 0,76 meter is de C6 gemakkelijk te manoeuvreren in smalle ruimtes en op moeilijk bereikbare locaties. Het compacte formaat maakt het ook mogelijk om de kraan te vervoeren op een aanhanger of in een bestelwagen, waardoor het transport eenvoudig is.

Onderscheid van Hoeflon C6

Wat de Hoeflon C6 onderscheidt van andere kranen is zijn grote hefcapaciteit in verhouding tot zijn formaat. Met een maximale hefcapaciteit van 2850 kg en een reikwijdte van 4,5 meter biedt deze kraan de mogelijkheid om zware lasten te tillen en te verplaatsen op locaties waar grotere kranen niet kunnen komen. Bovendien is de kraan uitgerust met een uitschuifbare giek, waardoor de reikwijdte verder kan worden vergroot tot 5,7 meter.

De Hoeflon C6 wordt aangedreven door een elektromotor, waardoor hij stil en milieuvriendelijk is. De kraan kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is geschikt voor zowel ruwe terreinen als vloeren met een laag draagvermogen. Met zijn rubberen rupsbanden kan de kraan zich gemakkelijk verplaatsen op verschillende ondergronden zonder schade aan te richten. (Lees meer over de Hoeflon C6)

Eenvoudig en intuïtief 

De bediening van de Hoeflon C6 is eenvoudig en intuïtief (zie HOVE). De kraan kan worden bediend met een draadloze afstandsbediening, waardoor de operator een veilige afstand kan bewaren tijdens het werken met de kraan. Bovendien is de kraan voorzien van verschillende hulpstukken en accessoires, zoals een hijsjib, een werkbak en een glaszuiger, waardoor hij aan verschillende behoeften kan voldoen. 

Al met al is de Hoeflon C6 een krachtige en veelzijdige compacte kraan die uitstekende prestaties levert in beperkte ruimtes. Met zijn indrukwekkende hefcapaciteit, compacte formaat en gebruiksvriendelijke bediening is deze kraan een waardevol hulpmiddel voor diverse toepassingen in verschillende industrieën.