22 april 2024

DEM Productions

Producties

Zeer leuke bijbaan Veldhoven

Werk-vinden

Een zeer leuke bijbaan Veldhoven, is te vinden bij de McDonald’s. Hier is het mogelijk om voor minimaal vier uur per week een leuk zakcentje bij te verdienen. Wie wil er nu niet komen werken in deze fastfood keten. Het leuke is dat je zelf jouw uren kan indelen, mits je wel aan het minimaal aantal uren komt.

Vroeger kwam ik hier vaak een hamburger eten, tegenwoordig sta ik aan de andere kant van de discounter en verkoop diverse maaltijden aan de klanten. Erg leuk werk en je maakt elke dag weer andere dingen mee.

Geld verdienen door een bijbaan in Veldhoven

Als student is het vaak moeilijk om hier een baan bij te vinden. Helemaal wanneer je niet zelf de uren in kan delen die je kan werken. Dat is bij McDonald’s gelukkig anders en hierdoor goed te combineren met jouw studie.

Het is hier mogelijk om online te solliciteren. Je hoeft alleen maar een whatsapp bericht te sturen en er wordt zo spoedig mogelijk contact met jou gemaakt. Inmiddels werk ik hier al een maand en heb niet alleen nieuwe collega’s gekregen, maar ook veel vrienden en vriendinnen erbij.