18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Een professionele terrasverwarmer: voordelen

professionele terrasverwarming

Momenteel wil iedereen optimaal van het buitenleven genieten! Ideaal voor koele zomeravonden, maar ook wanneer het vriest of sneeuw op de grond dwarrelt is het nog aangenaam om in de gezonde buitenlucht te relaxen!
Uiteraard willen horecazaken zo lang mogelijk hun buitenterras genieten. Hiervoor bestaat al terrasschermen, een regenwerend en windvast vouwdak of glazen schuifpanelen. Uitgerust met professionele terrasverwarming blijft het horecaterras in elk seizoen aangenaam warm!

professionele terrasverwarming

Elektrische infraroodverwarming

Infrarood verwarming introduceert een nieuwe revolutie in outdoor professionele terrasverwarming. Hier creëert men 90% warmte efficiëntie. Deze infrarood verwarming draait op gewone elektrische stroom en is aanzienlijk minder duur dan propaan terrasverwarmers.

In het uitgebreide gamma producten – ongeacht de locatie, ongeacht de begroting – is de professionele terrasverwarming te vinden! Binnen het assortiment kunt u kiezen tussen lange – of korte golf terrasverwarmers. Hier wordt warmte overgedragen hetzij via de lucht of via licht. Ga voor een zachte en diepgaande warmte of een verkwikkende intense gloed. Maak uw keuze tussen eenvoudige kachels met een discrete montage of koop een modern en opvalend object! Er is dus echt opvallend voor elk wat wils op vlak van stijl en budget !