20 juni 2024

DEM Productions

Producties

Wat vinden jullie van een kort leren jasje?

leren jas

leren jas

Meningen nodig!

Vorige week zag ik online een kort leren jasje. Het zag er erg mooi uit, maar toen ik ging opletten wie er nog meer een kort leren jasje draagt, zag ik dat die niet bij iedereen zo mooi staat. Daarom wil ik graag jullie meningen hebben. Wat vinden jullie van een kort leren jasje? Ik heb er zelf nog nooit een gehad, maar ik wil natuurlijk ook niet voor gek lopen! Het lijkt mij wel een mode item dat je bijna altijd kunt dragen, het hele jaar door. Tenzij het te warm of juist te koud is natuurlijk.

Een lang model lijkt mij dan ook weer niets, maar zo’n korte heeft toch wel een stoer uiterlijk. Dat past denk ik wel bij mijn stijl. Maar, nogmaals, ik hoor graag van jullie verschillende meningen waarom ik wel of niet zo’n leuk item zou moeten kopen! Online zag ik prima prijzen staan en ze waren allemaal echt leer! Mooie aankoop dus, zou je zeggen. Ook zag ik een rode uitvoering, hoe gaaf is dat? Ik wil geen miskoop doen, dus laat het mij maar weten wat jullie ervan vinden! Alvast bedankt voor alle reacties en adviezen!