22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Hoe kies ik een goede winterjas?

Mason Garments

Naarmate het kouder wordt, is het altijd weer een hele klus om een goede winterjas te vinden. Er is genoeg keuze, denk hierbij aan Woolrich of canada goose jassen. Toch is het nog best lastig om een winterjas te kiezen die voldoet aan al jouw eisen. Er zijn meerdere factoren waar je rekening mee moet houden. Je hebt natuurlijk je eigen smaak, maar het moet niet te duur. Je wilt niet een jas die iedereen heeft, maar een jas van een bekend merk is wel netjes. Dan heb je nog de kleur en het materiaal. Genoeg om over na te denken dus.

Zoek een jas die past bij jouw kledingstijl

Het is belangrijk dat een winterjas bij jou past. De jas moet warm zijn en goed te dragen met de kleding die jij draagt. Als je vaak truien draagt is het handig om een iets grotere jas te kopen die niet te warm is, want een trui is ook al warm. Als je daarentegen vaker nette pakken draagt die strakker op je lichaam zitten, kan je beter een goed passende, warmere jas kiezen. Je kan soms je jas combineren met je outfit door hetzelfde merk te shoppen. Zo kan je canada goose jassen combineren met een canada goose shirt en dit kan met veel andere merken.

Koop een praktische jas die lang mee gaat

Naast dat een jas bij jou moet passen, moet hij ook lang meegaan. In de winter heb je je jas vaak aan en zal hij een hoop heftige weersomstandigheden moeten trotseren. Daarom is goede kwaliteit belangrijk. Door jassen van een goede merken te kopen, vergroot je de kans dat een jas lang mooi blijft en kan je misschien zelfs twee jaar met een jas doen. Pas een jas daarom ook voordat je hem definitief koopt zodat je hem langer wilt dragen. Nog iets om op te letten: sommige winterjassen zijn ook nog eens waterdicht. In een land waar het vaak regent en sneeuwt is dit een echte aanrader.