20 juli 2024

DEM Productions

Producties

Kennel & Schmenger sneaker

Kennel & Schmenger sneaker

Mijn Kennel & Schmenger sneaker is heel erg snel geleverd.

Omdat ik geslaagd ben voor mijn  hbo opleiding rechten mocht ik van mijn ouders een cadeau uitkiezen. Zelf vond ik het heel erg lastig omdat ik nog niet echt iets heb wat ik mis. Ik hou wel heel erg van kleding stukken en schoenen. Dat is echt iets waar je mij heel blij mee kan maken. Ik begon rond te kijken op het internet naar leuke items die ik nog wel wilde hebben. Zelf hou ik wel van wat aparte kleding en schoenen en niet van de standaard waar iedereen al mee loopt. Vaak zijn zulke kleding stukken en schoenen wel erg prijzig daardoor. Mijn moeder wees mij op een website met merken die je nier overal tegen komt. Ik ben gaan kijken en kwam een leuk paar schoenen tegen. Mijn moeder vond ze zelf ook erg leuk. Uiteindelijk hebben we allebei een paar uitgekozen en besteld. Omdat wij voor vijf uur besteld hadden waren de schoenen de volgende dag al in huis. Helaas was de maat van de schoenen van mijn moeder niet goed maar ze kon ook nog is gratig retourneren. De schoenen liepen heel erg lekker en mijn moeder en ik hebben er veel complimenten over gekregen. Kennel & Schmenger sneaker