14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Vloeren egaliseren

Vloeren egaliseren thuis

Je kent het wel, nieuw huis gekocht, maar er moet nog heel veel gebeuren. Zo had ik een huis gekocht waar nog geen tegels in lagen en nog van alles moest gebeuren. Het eerste waar ik aan dacht was de vloeren egaliseren. Ik wilde dat vloeren egaliseren werd gedaan door een professioneel bedrijf, die snel en goed te werk kon gaan en wist waar ‘ie mee bezig was. Zo kwam ik bij zebdenuyl.nl, zij boden precies aan wat ik zocht.

Afbeelding 020Na de afspraak gemaakt te hebben had ik voor mezelf even opgeschreven wat er allemaal gebeurd moest worden. Toen kwam ik erachter dat het misschien ook wel handig zou zijn als ze gelijk een vloer legde. Toen ze bij mij over de vloer kwamen, kwamen ze gelijk heel professioneel over. Toen ik vervolgens zij dat ik mijn vloer ook gelegd wilde hebben deden ze daar niet moeilijk over en zeiden:’Word geregeld, komt goed!’.

De medewerkers van Zeb den Uyl hebben uiteindelijk perfect werk geleverd, ik ben zeer tevreden en het huis ziet er gelijk heel nieuw uit. De prijs van het hele proces was echt geweldig, Zeb den Uyl is geweldig! Ik ben een hele tevreden klant geworden!