22 april 2024

DEM Productions

Producties

Een nieuwe scooter leasen of kopen in Nijmegen

Scooter leasen

Heb je een nieuwe scooter op het oog? Wordt het een snorscooter of een bromscooter? Als je snel op een nieuwe brommer wilt rijden, maar je zit even krap bij kas hoef je niet te wachten. Je kunt ook een scooter leasen, dan kun je de scooter betalen in termijnen. Je kunt gewoon online de scooter bestellen, die wordt dan bij jou in Nijmegen bezorgd en je betaalt vervolgens per maand. Is een scooter op afbetaling kopen een goed idee, of kun je beter nog even doorsparen?

Ook online kun je een scooter op afbetaling kopen, bekijk direct de mogelijkheden!

Hoe een werkt scooter leasen?

Bij een “financial lease” koop je de scooter in de webshop, en je sluit een contract af bij de leasemaatschappij. Deze organisatie betaalt jouw scooter en stelt voor jou een lening op met de looptijd die je zelf kiest. Daar wordt een vast maandbedrag aan gekoppeld die je gedurende deze looptijd moet betalen. Verder is het net als een brommer kopen, je regelt zelf de verzekering, je voert het onderhoud uit en je betaalt zoals altijd de brandstof. Nadat het lease contract afgelopen is mag je de scooter houden, het is jouw eigendom.

Kun je kiezen wat je wilt?

Jazeker, je stelt helemaal je eigen scooter samen, bijvoorbeeld een Vespa scooter met mooie banden, een speciaal kleurtje of met een bagagerek. Zelfs accessoires als een kettingslot of helm kun je direct op het leasecontract zetten.

Is een scooter leasen iets voor jou? Controleer direct of jij in aanmerking komt voor een scooter leasen.