14 juni 2024

DEM Productions

Producties

De beste service voor auto poetsen Apeldoorn

Winstons

Mijn nieuwe auto poetsen Apeldoorn laat ik altijd doen bij Winston’s Car Cleaning Service. Na een bezoekje aan deze carwash ziet mijn auto er namelijk altijd spic en span uit! Winston’s reinigt niet alleen de buitenkant van auto’s, maar neemt ook het interieur van de auto onder handen.

Met de hand wassen en drogen

auto poetsen apeldoorn

Een van de redenen waarom ik graag bij Winston’s Car Cleaning Service kom is vanwege het feit dat mijn auto hier altijd met de hand gewassen wordt. Op deze manier weet je namelijk echt zeker dat geen enkele vierkante centimeter wordt overgeslagen en dat het eindresultaat 100% schoon zal zijn. Verder wordt de auto ook gedroogd door middel van een op afstand bestuurbare Istobal roll-over droger. Alles wordt daarna nogmaals met een zeem afgedroogd waardoor er geen vlekken of strepen op je auto achterblijven. Deze persoonlijke touch vind ik erg fijn. Ik ben namelijk erg voorzichtig en zuinig op mijn auto en bij Winston’s Car Cleaning Service weet ik tenminste zeker dat mijn auto in goede handen is.

Interieur reinigen

auto poetsen apeldoorn

Naast het reinigen van de buitenkant, laat ik zo af en toe ook het interieur reinigen. Ik heb namelijk soms mijn nichtje mee in de auto en dan wordt er weleens wat gemorst. Gelukkig is het bij auto poetsen Apeldoorn nooit een probleem en wordt mijn auto ook aan de binnenkant flink onder handen genomen. Winston’s stofzuigt en reinigt bijvoorbeeld de vloer en de matten en zorgen ervoor dat de vlekken afkomstig van eten of drinken uit de autobekleding wordt verwijderd. Verder zijn ze ook gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van lederen autobekleding. Kan jouw auto ook wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Neem dan snel contact op met auto poetsen Apeldoorn en geniet ook van een schone auto die als nieuw aanvoelt!