14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Ik attendeerde hem op deze aannemer Zwijndrecht

Laatst was ik bij een een goede vriend van mij op bezoek. Hij had een tijdje terug een huis gekocht met zijn vriendin. Omdat eigenlijk alles nog moet gebeuren, ging ik eens langs om alles vooraf te bekijken. Alles stond dus nog leeg echter kon ik wel veel potentie zien. Die vriend van mij weet dat ik mij regelmatig bezig hou met alles wat met wonen te maken heeft. Zo vroeg hij mij dan ook om advies over bepaalde punten. Hij wist wel ongeveer hoe hij alles met zijn vriendin hebben wilde, maar qua kleuren was hij nog onzeker. Zodoende vroeg hij aan mij of ik een goede website wist waar hij terug kon voor informatie. Ik attendeerde hem toen op de volgende website: hpm-schildersbedrijf.nl.

Hij nam hier vervolgens contact mee op en kreeg enkele dagen later een offerte thuisgestuurd. Natuurlijk had hij dit ook nog bij een andere aannemer Zwijndrecht. Dit om de prijzen met elkaar te vergelijken en zo een goede keuze te maken.

Hij volgde mijn advies uiteindelijk dan ook op

Zo sprak ik hem laatst weer en toen vertelde hij mij dat hij toch gekozen had voor aannemer Zwijndrecht HPM. Vooral omdat de prijs hier lager was. Verder kreeg hij ook nog een goed advies omtrent welke kleur(en) hij kon gebruiken voor zijn woning. Daarnaast nam hij nog andere diensten hier af waaronder voegwerk en het plaatsen van kozijnen. Volgens hem een echte aanrader dus.

aannemer Zwijndrecht