20 juli 2024

DEM Productions

Producties

Geweldige en motiverende personal trainer Nuenen

Personal trainer Nuenen

Sporten heb ik altijd al niet erg leuk gevonden, maar mijn personal trainer Nuenen heeft daar wonderbaarlijk verandering in gebracht! Ik heb nooit gedacht dat ik zin zou krijgen om te sporten, maar ik ben heel erg blij dat ik wel die omslag gemaakt heb. Door het sporten zit ik nu niet alleen strakker in mijn vel, maar voel ik me mentaal ook nog eens een stuk beter.

Zin in sporten

Mijn personal trainer Nuenen is erg motiverend en heeft me echt anders doen laten denken over sporten. We hebben eerst samen een aantal sporten uitgeprobeerd, zodat ik iets kon vinden wat me leuk zou lijken. Daarnaast heeft ze me ook kennis laten maken met krachttrainingen. Ik ben echt fan van krachttrainingen geworden, omdat ik begon te merken dat ik er fysiek en mentaal sterker door ben geworden! Het geeft me echt een kick als ik weer wat zwaardere gewichten kan tillen. Nu train ik nog af en toe met de personal trainer, maar ga ook vaak zelfstandig naar de sportschool. Ik ben door het sporten bijna 10 kg afgevallen en ik ben erg blij met mijn figuur!