18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Daklekkage opsporen Amsterdam via bedrijf

Ik ben huiseigenaar en omdat ik zelf in het buitenland verblijf, verhuur ik het huis. Ik kreeg vorige week een vervelend berichtje, er was een lekkage. Meteen zocht ik naar daklekkage opsporen Amsterdam. Omdat ik er zelf helaas niet bij kon zijn, wilde ik dat een goed bedrijf dit meteen oploste, een bedrijf wat betrouwbaar is. De daklekkage opsporen Amsterdam leidde mij tot zo’n goed bedrijf. Ik belde ze en ze begrepen meteen de situatie. Ze zijn naar mijn huurders gegaan en hebben gekeken wat er mis was. Ik was een beetje bang, ik heb namelijk wel een buffer, maar mijn buffer is niet zo groot. Ik was dus bang dat ik het niet kon betalen en dat was nadeling voor mij en voor mijn huurders. Maar toen ik terug gebeld werd bleek er een kleine lekkage te zijn en de kosten om dit te repareren viel gelukkig erg mee. Ik was dus ontzettend dankbaar dat dit allemaal zo snel en netjes opgelost kon worden. Ik zit hier zeker nog twee jaar en daarna wil ik denk ik weer terug naar Nederland. Tot die tijd ben ik erg blij met de huurders, ik vertrouw ze en ze zijn erg vriendelijk, ik kan er goed mee opschieten.

head_logon