25 april 2024

DEM Productions

Producties

Zwembadaanleg

Dekend over zwembadaanleg

Ondanks mijn grote tuin ligt er nog geen zwembad in. Ik ben druk aan het denken over zwembadaanleg, want zo’n zwembad is zeker wel wat voor mij, vooral in de Zomer. Maar ik wil wel dat de zwembadaanleg word gedaan door professionals.

Het aanleggen van een zwembad is meer dan alleen een gat graven, ik moest daarvoor flink opzoek naar een goed bedrijf die kon leveren wat ik wilde. Een vriend van me die heeft al een zwembad in zijn tuin liggen en die heeft er positieve reacties op. Bij Nieuwatlantis vond ik een goed product, met de gewenste service erbij. Het is veel meten en wegen van wat nou het perfecte zwembad voor mij was. Ik heb na een paar afspraken en gesprekken besloten welke het zou worden. Nadat ik de offerte kreeg was ik helemaal verkocht, de prijs was perfect, beter zelfs dan dat ik had verwacht.

DSCF0799De service was geweldig, er kwamen professionals van Nieuwatlantis en ze hebben gedaan wat ze moesten doen. Heel erg vriendelijk, niet te gehaast en helemaal perfecte werkstijl. Ze wisten wat ze deden en er waren geen tegenslagen. Ik ben er vanaf het begin verliefd op en ben na mijn werk daarom ook in het zwembad te vinden.