25 juli 2024

DEM Productions

Producties

Waar kun je een koffiemachine bestellen?

Wij willen maar al te graag een professionele koffiemachine op het kantoor hebben. Echter weet ik niet goed waar ik dit het beste kan bestellen. Uiteraard heb ik al wel eens op het internet gezocht. Enige nadeel daarvan is dat ik dan niet meer weet bij welk bedrijf ik dit het beste kan bestellen. Tijdens onze laatste vergadering heb ik dit ter sprake laten komen. Hieruit bleek dat een collega zeer te spreken is over de goede service van selectavending.nl. Zij hanteren aantrekkelijke kosten en hier heb je overigens de keuze uit meerdere apparaten. Het ligt er overigens maar net aan voor hoeveel mensen jij moet zorgen op kantoor.

Direct besteld

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Zo kwamen zij bij ons op kantoor om het eens met hun eigen ogen te bekijken. Hierdoor krijg je toch een beter beeld te zien en konden zij mij vervolgens ook het juiste advies geven. De Scala was volgens dit bedrijf het beste wat wij konden hebben. Dit heb ik dan ook direct besteld aangezien wij op dit moment helemaal geen warme koffie op kantoor hebben!