22 april 2024

DEM Productions

Producties

Voor ieder gehoor perfecte gehoortoestellen

Iedereen die aangewezen is op gehoortoestellen weet hoe belangrijk het is om het juiste toestel aangemeten te krijgen. Daarvoor ga je natuurlijk naar een erkende audicien welke ervoor zorgt dat ook jij weer de mooie dingen in het leven kan horen. Zelf wilde ik het ook niet geloven dat mijn gehoor enorm slecht geworden was. Hierdoor deed ik vaak alsof ik iets wel verstond en knikte maar wat. Soms keken de mensen mij dan raar aan en als ik later van mijn vrouw kreeg te horen wat er precies werd gezegd dan schaamde ik mij best wel. Toch maar eens een afspraak maken bij de audicien. 

Ook ik kan weer aan een gesprek deelnemen

Sinds ik mijn gehoortoestellen heb merk ik duidelijk een verschil. Voorheen deed ik op een verjaardag of een andere gelegenheid maar alsof ik alles kon verstaan. Tegenwoordig heb ik vaak het hoogste woord in een gesprek, ik kan nu lekker meepraten en voel mij niet meer buiten gesloten. Ik geniet nu elke dag van alle mooie geluiden om mij heen. Zo kan ik uren naar een paar musjes in mijn tuin genieten gewoon om het feit dat ik ze nu hoor fluiten. 

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden wat betreft de aanschaf van een hoortoestel. Natuurlijk is voor ieder persoon anders welk hoortoestel het beste geschikt is en waar men zich prettiger bij voelt. Het is gelukkig niet meer zoals vroeger dat je maar de keuze had uit één soort toestel en één soort kleur. Gelukkig is daar nu heel veel meer keuze in.