22 mei 2024

DEM Productions

Producties

vaste telefoon headset

Zoektocht naar een vaste telefoon headset

 

Ik ben vanaf vorige week begonnen bij mijn nieuwe werkgever. Zelf had ik nog geen hoofdtelefoon aangezien ik het niet nodig vindt…. Na 1 dag werken merkte ik maar al te goed dat dit toch wel noodzakelijk is! Mijn arm voelde net alsof ik ben wezen sporten in de sportschool, iets wat ik maar al te graag vermijdt…

log
Mijn werkgever heeft mij de opdracht gegeven om dan op zoek te gaan naar een vaste telefoon headset om te gebruiken. Door op het internet te zoeken heb ik diverse bedrijven gezien waar ik mijn hoofdtelefoon wel wilde bestellen, echter vond ik de kosten voor de aanschaf bij hun erg hoog. Wil natuurlijk niet hebben dat mijn werkgever gelijk zoveel geld uit moet geven voor mij terwijl ik er net werk. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van BST headset waar ik de beste hoofdtelefoon heb gevonden die ook nog eens erg goedkoop is. Al met al weet ik in ieder geval zeker dat mijn werkgever hier wel akkoord voor geeft wegens het feit dat het bij hun wel erg voordelig is.