24 april 2024

DEM Productions

Producties

Uit eten Nijmegen

Uit eten Nijmegen doet u natuurlijk bij Bistro le Steak! Hier kunt u genieten van een smaakvolle avond welke geheel naar uw wens wordt verzorgd. Vanaf het bekijken van hun grote kaart, tot aan de decoratie welke te vinden is in het restaurant maakt het mogelijk voor u om te genieten in een gezellige ambiance. homepage-150x150

Wijzelf wilde namelijk afgelopen weekend een hapje eten in een restaurant waar wij nog niet hebben gegeten. Door op het internet te zoeken naar een geschikte restaurant met positieve recensies zijn wij bij Bistro le Steak terecht gekomen. Hier hadden ze diverse gerechten op de kaart staan welke ons nieuwsgierig hebben gemaakt. Het voordeel van dit bedrijf is dat je gelijk via het internet kan reserveren, natuurlijk kan je het ook gewoon telefonisch blijven doen!

Bij binnenkomst werden we dan ook meteen hartelijk ontvangen en naar ons plaats gebracht. Als eerste wilde we buiten wat drinken alvorens we gingen eten, ook dit was geen enkel probleem voor hun en we mochten een plaats zoeken. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om ook te dineren op het terras aangezien het weer in de avond nog steeds aantrekkelijk genoeg was. Al met al hebben wij een smaakvolle maar bovendien een fantastisch avond gehad!