22 april 2024

DEM Productions

Producties

Tuinkisten: voor het efficiënt opbergen van al je tuinspullen

Tuinkisten

Tuinkisten zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken en daardoor onmisbaar in elke tuin. De meeste woningen hebben wel een schuur maar met een paar fietsen erin, staat het al snel vol. Dingen als tuingereedschap, buitenspeelgoed en tuinkussen kunnen dan behoorlijk in de weg staan. Tuinkisten zijn hiervoor een goede oplossing.

Tuinkisten in verschillende formaten

TuinkistenBij ProPetto zijn verschillende tuinkisten te koop. Zo kun je kiezen voor de solide houten kisten gemaakt van Scandinavisch vurenhout of voor een industriële stalen kisten. Naast het materiaal zijn er ook verschillende mogelijkheden in formaat. Ook kun je gemakkelijk verschillende tuinkisten combineren om zo efficiënt al je spullen op te bergen. De kisten zijn onderhoudsvrij maar kunnen wel gemakkelijk in de gewenste kleur gebeitst worden. De deksel is voorzien van gasveren waardoor deze nooit zomaar dicht kan klappen. Ze zijn dus ook veilig in gebruik.

Gemakkelijk en efficiënt in gebruik

De kisten hebben een schuin aflopende klepdeksel wat zorgt voor een goede afwatering. In de kisten blijven je spullen droog en door de ventilatieroosters krijgt schimmel geen kans. Vooral voor je tuinkussens kan dit weerplekken voorkomen.  Je kunt de kisten ook heel makkelijk gebruiken als bankje of als extra tafel bij een barbecue of tuinfeestje.