14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Trekkershutten Limburg

Mijn zoektocht naar trekkershutten Limburg

1408f5c7f4-Camping-Gerardus Veldje-IMG_1607Ikzelf kan er echt van genieten wanneer we weer naar de camping gaan. Wij boeken namelijk geregeld een trekkershut in Limburg bij De Maashoeve. Deze camping is echt perfect!

Voor enkele maanden geleden zijn wij druk aan het zoeken geweest naar een goede camping in Limburg. Het liefst hadden we een kleinschalige camping, het genieten doe je wanneer er genoeg rust is toch? Door hierop te zoeken op het internet zijn we vrij snel terecht gekomen op de website van de Maashoeve, Deze camping is klein en zeer voordelig wat natuurlijk ideaal is voor ons! Doordat we beide geïnteresseerd waren hebben we er toen die tijd voor gekozen om één overnachting te boeken in een van hun trekkershutten. Deze zijn volledig ingericht waardoor je in feite alleen maar je slaapzak mee hoef te nemen! Ideaal toch aangezien de eigenaren van de camping het waarmaken om dit aan te bieden.

Een zeer aantrekkelijke prijs gecombineerd met een prachtige omgeving heeft het voor ons in ieder geval waar gemaakt. Sinds dat we daar een overnachting hebben geboekt zijn we er zeer tevreden over en komen we er geregeld terug!