14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Tevreden over blitse windscherm

We hebben nu een windscherm voor het terras, wat de klanten een beetje beschermd tegen de wind. Het ziet er fantastisch uit. Ook is het allemaal een beetje afgekaderd, waardoor het er gezelliger uitziet. Het is echt zo’n blokje nu. Je merkt het ook aan de bezoekersaantallen, die stijgen echt. Dit heeft denk ik niet alleen met het windscherm te maken, maar ik weet vrijwel zeker dat het wel meehelpt. Ik vind het heel fijn om te zien dat we zo aan het groeien zijn. In het begin was het namelijk nog wel spannend, we zijn tamelijk onbereikbaar voor het grote publiek, mensen moeten echt affiniteit hebben met de zaak om langs te komen en dat was in het begin nog zoeken. Nu we ook meer aan marketing doen worden we ook meer gevonden en dit helpt ontzettend. We hebben nu dagelijks een omzet van ongeveer 2200 euro en dat is ver boven onze verwachtingen. Het gaat dus fantastisch! Ik vind het prachtig, ik denk echt dat we nog succesvoller kunnen worden. Zelf wil ik later ook een eigen zaak, omdat ik de opstart hiervan meemaak, weet ik nu een beetje hoe het moet. Maar, ik moet nog veel leren hoor, dat zeker.

logo