14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Terras windschermen super handig!

Terras windschermen zijn voor de horeca in de zomer een echte must. Terras windschermen houden de ernstige windvlagen van het terras, geven mensen een beetje privacy, en kunnen een terras een bepaalde sfeer geven.
terras windschermen 2

Handig voor de horeca

De windschermen zijn ontzettend handig voor bijvoorbeeld horecagelegenheden. Als ik in de zomer in Zandvoort op een terrasje ga zitten, vind ik het niet zo prettig om zand op mijn broodje te krijgen. Ik zou sneller gaan zitten op een terras waar windschermen zijn, ter bescherming. Zo heb je geen zand in je brood, drinken, en zit je niet helemaal onder het zand na een gezellige middag terrassen!

Privacy

In de zomer zitten veel mensen graag op een terrasje, en het kan nog wel eens lastig zijn om uit elkaar te halen welk terras bij welk café hoort. Het is dan handig om windschermen te gebruiken om een soort scheidingslijn te laten ontstaan. Ook vind ik het prettig dat niet de mensen van een ander terras, of die langslopen gelijk zo bij je aan tafel zitten. Ik zit een stuk relaxter en kan zo meer tot rust komen.

terras windschermen 3

Unieke plek

Wil jij jouw terras omtoveren in een unieke plek? Neem dan contact op met xterior. Dit is een bedrijf dat windschermen op maat maakt, om terrassen tegen alle mogelijke weersomstandigheden te beschermen. Deze schermen kunnen volledig op maat gemaakt worden, en aan de huisstijl van jouw restaurant aangepast worden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om te kijken naar de mogelijkheden!