21 mei 2024

DEM Productions

Producties

Tandarts Amstelveen gezocht

Sinds kort zijn wij gaan wonen in het mooie Amstelveen. Nu dat we alles opnieuw moeten regelen qua huisarts en dergelijke zijn we dit gelijk gaan doen. Ook het zoeken naar een Tandarts Amstelveen en omstreken moest goed gebeuren. Mijn man is gaan zoeken naar een huisarts en ik ben achter de computer gekropen om een tandarts te vinden voor ons allemaal. Zo ben ik terecht gekomen op de website van MID Healthcare. Hier merkte ik direct op dat het een perfecte tandarts is welke vrij dicht bij ons in de buurt zit. Mijn dochter heeft een hekel om naar de tandarts te moeten waardoor ik dit ook gelijk heb doorgegeven aan de telefoon. Dit was geen enkel probleem bij hun waardoor we de eerstvolgende dag op bezoek moesten komen om kennis te maken.

midtandartsen

Mijn dochter mocht even wachten wanneer ik was geweest zodat ze kon zien wat er ging gebeuren. Nu dat ze zelf in de stoel ging liggen merkte ik dat ze een stuk rustiger is als dat ze bij de vorige tandarts was. Wel zo prettig om dit te zien.