25 april 2024

DEM Productions

Producties

tafelvoetbaltafel

blauwe-afgeronde-betonnen-tafeltennistafelEen tafelvoetbalspel koop je bij HeBlad

Voetbal is een zeer bekend sport. Een tafelvoetbalspel is voor de meeste mensen erg leuk. De aantrekkingskracht van een tafelvoetbalspel is zeer hoog. Als u een voetbaltafel ergens neerzet dan komt er binnen een korte tijd een groep mensen omheen die fanatiek aan het spelen zijn. HeBlad maakt dergelijke kasten van materieel die geheel vandalismebestendig zijn. Het is een zeer uniek element voor elk schoolplein of speeltuin.

Kwaliteit

HeBlad levert alleen maar producten die gemaakt worden van duurzame materialen. De voetbaltafel is gemaakt van onverwoestbare materialen. De producten van HeBlad zijn bestendig tegen elk weertype

De bovenkant en het onderstuk kunnen niet van elkaar losgehaald worden. Voor de overige elementen, zoals de voetbal stangen, poppetjes en doeltjes, is roestvrij staal en onbreekbaar kunststof gebruikt. Als u de voetbaltafel aanschaft moet u weten dat hij voor jarenlang speelplezier dient. Bij de voetbaltafel worden zes balletjes geleverd, u kunt altijd nog extra balletjes bestellen.

Voetbalervaring

Op de website kunt u de voetbaltafel zien schitteren. U kunt video’s en foto’s bekijken van de voetbaltafel. Op de website kunt u ook nog eens de ervaringen van de gebruikers zien. Voor meer informatie kunt u dus op de website kijken.