14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Super netjes bedrijven schoonmaken!

Ik was al een tijdje op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor bedrijven schoonmaken. Dit was af en toe een lastige zoektocht omdat je deze mensen toch nadat iedereen weg is in je gebouw laat en je ze toevertrouwt met waardevolle spullen. Ik vond dit zo af en toe nog best lastig. Ik heb nu een bedrijf dat goed is met bedrijven schoonmaken en veel ervaring heeft.

wilsm schoonmaak

Helemaal schoon en netjes

Niet alleen maakt het bedrijf heel erg goed schoon, maar ze ruimen ook nog eens op, en dat is natuurlijk top! Ik vind dat hartstikke fijn aangezien mijn werkomgeving en die van mijn collega’s helemaal schoon is en ze dus niet in viezigheid of troep hoeven te zitten. Ook weet ik door het schoonmaakwerk uit te besteden dat het goed gebeurd, en wanneer ik mijn eigen mensen dit laat doen kan je dat niet helemaal zeker weten. Ik ben hartstikke blij met hoe mijn kantoor schoongehouden wordt en ik ben al helemaal blij met de schone omgeving waarin ik me vijf dagen per week bevind. Ik kan het zeker aanraden en vind het echt top! Schoonmaak bedrijven weten echt wat ze doen en dat is in het resultaat te zien.