20 juli 2024

DEM Productions

Producties

Stoer geboortekaartje online besteld

Vanaf het moment dat ik te horen had gekregen dat ik in verwachting was leefde ik op de wolken. Alles wat mij vanaf dat moment overkwam kon niet meer stuk. De eerste trapjes die ik voelde waren ook fantastisch om te voelen en weet maar al te goed dat veel vrouwen het met mij eens zijn. Nu dat ik reeds ben bevallen van onze kleine wonder is het hoog tijd geworden om te zoeken naar een stoer geboortekaartje. Door op het internet te zoeken ben ik uiteindelijk terecht gekomen op de website van Kissgeboortekaartjes.nl. Samen met mijn partner hebben we enorm veel plezier gehad met het ontwerpen van onze kaartje!

1454331978.3537

Zo hebben we van de week onze bestelling mogen ontvangen met de foto van onze kleine bink op de voorkant. Dit wilde we maar al te graag en dankzij hun is het goed gelukt! Het feit dat je vanachter je eigen computer gemakkelijk een geboortekaartje kan ontwerpen maakt het in ieder geval mogelijk om te zoeken naar het goedkoopste! Natuurlijk hebben we niet al te lang gewacht met het verspreiden aangezien we met trots onze kleine wonder tonen!