20 juni 2024

DEM Productions

Producties

Snel mijn rijbewijs bij rijschool Wijchen

Zoals je al in de titel kan lezen heb ik heel snel mijn rijbewijs gehaald. Ik had een nieuwe baan gekregen en bij dit bedrijf was het mogelijk om een auto van de zaak te krijgen. Dit was voor mij reden genoeg om zo snel mogelijk mijn rijbewijs te halen en dat is mij ook gelukt kan ik al vertellen!

De rijschool

Via het internet ben ik door te zoeken naar “rijschool Wijchen” uitgekomen bij Wesseldijk. Deze rijschool stond heel goed aangeschreven en sommige vonden dit zelfs de beste rijschool Wijchen. Dit was reden genoeg voor mij om contact op te nemen met deze rijschool en te informeren of dat het rijbewijs binnen een maand halen mogelijk was.wesseldijk-8-300x200

Toen ik belde naar Wesseldijk kreeg ik het nummer van de instructeur die deze spoedlessen regelt. Het was mogelijk dat ik het rijbewijs binnen een maand zou hebben als ik dan wel alvast de theorie op zak zou hebben. Ik was toevallig al bezig met het leren voor mijn theorie en deze heb ik ook gelijk ingepland.

Ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor een proefles om in te schatten hoeveel uur ik per dag zou moeten rijden. Gelukkig ging alles helemaal goed en ben ik goed begeleid. Ik ga nu met de auto naar het werk!