14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Schuldsanering bedrijven Alkmaar

Woon je in de buurt van Alkmaar en ben je op zoek naar schuldsanering voor bedrijven, dan ben je bij Oxyz aan het juiste adres. Oxyz doet niks anders dan het helpen van ondernemingen die bijna ten onder gaan. Oxyz weet precies hoe ze daar mee om moeten gaan.

De risico’s van een eigen onderneming

Iedereen die een eigen onderneming start weet dat er naast een hoop voordelen, er ook nadelen aan zitten. Zo ben jij verantwoordelijk voor het bedrijf en soms kan het zo lopen dat de kosten hoger zijn dan wat er binnen komt. Dit kan je tijdelijk wel overbruggen, maar wanneer dit structureel zo is, dan moet je gaan ingrijpen. 

Wat betekent schuldsanering?

Wanneer je onderneming niet meer aan de betalingsverplichtingen kan voldoen en de schulden veel en veel te hoog worden, dan kan je schuldsanering aanvragen. Een bedrijf zoals Oxyz maakt een inventarisatie van de schulden en zal dit met de onderneming doornemen en een plan maken voor de toekomst.

Positief denken

Ondanks dat het helemaal niet goed gaat met je onderneming en jij daar nachten van wakker ligt, zal Oxyz ervoor zorgen dat je weer vooruit gaat kijken en niet achteruit. Ze zullen je schulden parkeren en bepaalde financiële afspraken maken met de schuldeisers. Oxyz zal ook meedenken hoe de omzet van de onderneming omhoog kan en er meer geld binnen komt.