14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Schoonmaakklussen uitbesteden aan een bedrijf

Schoonmaken is niet de grootste hobby van veel mensen dus waarom zou je het niet uitbesteden als dat kan? Zeker als ondernemer heb je toch al genoeg op je bordje zonder dat je het pand schoon dient te houden. J&S Bedrijfsdiensten kan je daarom de helpende hand bieden. 

Schoonmaken en andere specialistische klussen 

J&S kan ingeschakeld worden voor tal van werkzaamheden. Ze doen niet alleen de schoonmaak van instellingen, scholen en bedrijfspanden maar kunnen ook ingezet worden voor specialistische klussen. Welke dit allemaal zijn kun je lezen op de website van het bedrijf. Als de klus die jij voor ogen hebt er niet bij staat kun je het beste even contact opnemen met het bedrijf om te informeren naar de mogelijkheden. Wellicht kan het toch gedaan worden zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. 

Ook voor klussen buitenshuis

Naast diverse schoonmaakklussen kan J&S ook onderhoud en klussen buitenshuis doen. Ze kunnen bijvoorbeeld de gevel van je bedrijfspand reinigen en meteen controleren hoe de staat ervan is. Als er gebreken ontdekt worden kunnen deze meteen verholpen worden. Goed en regelmatig onderhoud van het pand betekent dat het er goed uit blijft zien maar dat het ook langer mee kan en jij er als bedrijf lang in gehuisvest kunt blijven. 

Win eerst de nodige informatie in

Het bedrijf kun je bellen of mailen als je meer informatie wilt hebben. Als je eenmaal met ze in zee gegaan bent krijg je altijd met dezelfde contactpersoon te maken die volledig op de hoogte is van de situatie van jouw bedrijf en bijbehorende klussen.