14 juni 2024

DEM Productions

Producties

ri & e check doen?

Wil jij maar al te graag een ri & e check doen, maar weet je niet welke kosten hierbij komen kijken, of weet je niet zo goed wat je ervan moet verwachten? Dan heb ik bij deze de oplossing voor jou! Op www.rieofferte.nu kan je een offerte aanvragen voor wat een ri & e check bij jouw bedrijf gaat kosten. Dit is een echte aanrader om te doen als je een indicatie van de kosten wil hebben.

rie

Aanrader voor iedere ondernemer

Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag beter worden in wat je doet? Dan kan ik een rie check helemaal aanraden. Het is erg handig om dit te doen. Deze check bestaat uit drie stappen. Risico, inventaris en evaluatie. Deze drie stappen worden doorgenomen en uitgevoerd. Er komt een dag iemand een dag met jou en je medewerkers meelopen om te kijken hoe jij en je medewerkers te werk gaan. Ik denk dat het handig is om dit te doen zodat je altijd je resultaten kan blijven verbeteren en meer mensen aan te spreken. Ik heb dit met mijn bedrijf ook een aantal keer gedaan, en ik ben er sinds de testen echt op vooruit gegaan.