14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Plantina vitamine c door vitamine tekort.

De dokter zei dat ik een lage vitamine c had. Daarom slik ik nu Plantina vitamine c, een goed plantaardig middel met de juiste dosering. Ik had erg last van hoofdpijn maar door de Plantina vitamine c heb ik hier al bijna geen last meer van, het is zichtbaar verminderd. Ik sta onder veel druk de laatste tijd, er is een reorganisatie en daar moet ik hard voor werken. Het is zo naar om te zien hoeveel bedrijven het moeilijk hebben, ik wou dat ik ze allemaal kon helpen, maar goed, wie ben ik om dat te kunnen. Ik denk wel dat het goed kan zijn om echt beter te kijken wat iedereen op de werkvloer nodig heeft. Wanneer je de werknemers aanspoort tot positieve energie, zie je dit ook zichtbaar terug in je resultaten. Ik geloof daar heilig in. Ook moet je innovatief zijn, out of the box denken. Ik denk echt dat dat helpt. Soms heb ik het er ook wel eens met mijn baas over maar ik geloof dat hij soms nog iets te vast zit in oude patronen, en dat werkt natuurlijk niet. Daarnaast begrijp ik het wel, de reorganisatie is ook zwaar voor hem.

shop3773100.logo.0.logo_cv