18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Ouderen valalarm geplaatst

We hebben nu bij mijn moeder een ouderen valalarm geplaatst. Zo worden we direct gewaarschuwd mocht er iets mis zijn. Het gaat slechter met mijn moeder de laatste tijd, dit komt vooral door haar warrigheid. Gelukkig krijgt ze genoeg begeleiding en komen de kinderen ook vaak langs. Maar toch merken we aan haar dat ze soms wat bangig is, en dat vind ik erg vervelend om te zien. Mede daarom hebben we het valalarm laten plaatsen. We zijn er vaak bij, dus het kan bijna niet voorkomen dat ze even alleen is en mogelijk valt, maar het stelt haar en ons ook gerust. Soms is ze even een uurtje alleen en dan weet je nu toch zeker dat het goed komt, dat we in ieder geval zo snel mogelijk ter plekke kunnen zijn. Mijn moeder wil absoluut niet naar een verzorgingstehuis en dat snap ik goed, daarom proberen we het zo lang mogelijk vol te houden. Dit lukt allemaal nog aardig, ik zie dat ze regelmatig nog echt geniet van de leuke dingetjes om haar heen en dat stemt mij positief. Het alarm werkt trouwens goed en is ontzettend goed geïnstalleerd door een behulpzame en vriendelijke man.

logo-nieuw