22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Opzoek naar een coaching in Rotterdam

Voor mijzelf ben ik opzoek gegaan op het internet, bij de bekende zoekmachine, naar coaching Rotterdam. Omdat ik tegen een burn-out zat , vertelde een vriend van mij dat een coaching wel werkt. Door dus te zoeken naar coaching in Rotterdam, kwam ik terecht op de website van INSA Instituut voor Non- verbale Strategie Analyse. Door de website goed te bestuderen was dit het juiste bedrijf die mij zou kunnen helpen. Daarom besloot ik een afspraak te maken met deze onderneming. Een vriendelijke medewerker kreeg ik aan de lijn en ik kon al snel terecht voor mijn eerste afspraak. Ik was erg benieuwd hoe het zou zijn en of het ging werken.

Bijna van mijn burn- out af

Door de coaching in Rotterdam voel ik mij een stuk beter. Zo heb ik mijzelf een stuk beter leren kennen en weet ik hoe mijn non- verbale houding is en deze leer ik nu ook aantepassen naar mijn echte gevoel. Iedereen om mijn heen ziet de verandering in mij en dat voelt ook erg goed moet ik zeggen. Daarom raad ik ook ieder ander aan die een ( beginnende) burn- out heeft om naar deze onderneming te gaan. Zij weten jou er weer bovenop te helpen.