25 april 2024

DEM Productions

Producties

Opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst

Met de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst van Fabius Opleidingen kun je aan de slag in een veelzijdige baan. Een commercieel medewerker binnendienst helpt binnen het bedrijf met het verkopen van producten of diensten. Deze medewerker onderhoudt contact met klanten en doet voorbereidend werk voor de commercieel medewerker buitendienst. Het opbouwen van klantrelaties is een erg belangrijke taak binnen deze functie. Daarnaast monitor je klanttevredenheid en denk je mee over het verbeteren van deze klanttevredenheid en de omzet van het bedrijf. Al met al een veelzijdige functie, die met de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst van Fabius Opleidingen binnen handbereik is. 

Wat houdt de opleiding in

Voor deze opleiding bij Fabius Opleidingen heb je geen vooropleiding nodig, dus je kunt meteen instappen. De opleiding bestaat uit twee onderdelen, namelijk de opleiding Administratief Medewerker en de vervolg opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst. In 40 lessen van 3 uur per les kun je al slagen voor deze opleiding. Je krijgt 1 avond of ochtend per week les, die je kunt volgen op meer dan 50 verschillende locaties. Zo zit er altijd een locatie in je buurt en kun je het volgen van deze opleiding goed op je schema aanpassen. Voor deze opleiding met 40 lessen en het lesmateriaal, tentamens en de professionele begeleiding van docenten, betaal je 2100 euro. 

Ga voor een succesvolle afronding

Uiteindelijk duurt het 12 maanden voordat je de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst hebt gehaald. In 9 maanden haal je in 30 lessen de opleiding Administratief Medewerker en in 3 maanden haal je in 10 lessen de vervolgopleiding. Het slagingspercentage van deze opleiding ligt boven de 90 procent, dus met deze opleiding bij Fabius Opleidingen ga je voor een succesvolle afronding van je opleiding. De opleiding wordt gegeven in kleine klassen, zodat de docenten iedereen op een goede manier kan helpen.