25 juli 2024

DEM Productions

Producties

Op zoek geweest naar strafrechtadvocaten

pand_nEigenlijk had ik nooit gedacht dat ik op zoek zou zijn naar strafrechtadvocaten. Helaas moest ik deze keer gedwongen op zoek naar strafrechtadvocaten, omdat ik wordt beschuldigd van oplichting en fraude. Toen ik dit hoorde had ik geen flauw idee waar dit mee te maken had, maar het begon mij wel een beetje te dagen er waren namelijk een aantal mensen geweest die claimde dat zij spullen bij mij hadden gekocht. Op dat moment zocht ik er niet veel achter en heb ik niet veel ondernomen. Totdat ik laatst een brief ontving van justitie.

Goede advocaten

Van een bekende van mij ben ik doorverwezen naar Drenth Strafrechtadvocaten. Omdat ik in paniek raakte heb ik gelijk contact opgenomen met het advocatenkantoor. Aan de telefoon kon ik niet alles uitleggen en daarom ben ik uitgenodigd voor een gesprek.

Tijdens het gesprek heb ik verteld wat mijn verhaal was. Nadat wij alle bewijsstukken hadden ontvangen bleek dat iemand mijn identiteit had gebruikt. Gelukkig kon ik dit goed aantonen en de strafrechtadvocaat heeft mij heel erg goed vertegenwoordigt.

Al snel was het duidelijk dat ik niks te maken had met de zaak en dat ik zelf slachtoffer was.