18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Nieuwe winterjas met bontkraag voor heren gevonden

Persoonlijk vind ik een winterjas met bontkraag heren erg leuk. Mijn vriend daarentegen wat minder. Hij vindt het namelijk niet “mannelijk”. Echter is het wel zo dat als hij het koud heeft, dan zit hij graag tegen mijn bontkraag aan. Aangezien hij over één paar dagen jarig is wilde ik hem graag een cadeau geven die hijzelf niet snel zal kopen. Juist, een winterjas mét bontkraag! Zodoende heb ik besloten om te gaan zoeken op het internet of dat ik een webshop kan vinden waar ik het kan bestellen. Wat dat betreft is het naar de stad gaan voor een jas voor hem geen probleem. Al ben ik meer van het online shoppen, je vindt meer en tevens hoef  jij er vrij weinig moeite voor te doen. Enige nadeel is wel dat je ervoor moet zorgen dat de jas in de goede maat wordt besteld.

winterjas met bontkraag heren

Direct besteld

Zo ben ik terecht gekomen op de website van Versano. Hier wilde ik dan ook direct bestellen! De jas van mijn vriend gepakt en de maat bekeken. Nu weet ik het in ieder geval zeker dat ik de juiste maat heb. Ben benieuwd wat hij ervan gaat vinden!