25 juli 2024

DEM Productions

Producties

Nieuwe Kapsalon Rotterdam gezocht

Wanneer je gaat verhuizen buiten de stad waar je woonachtig bent zal je een hoop moeten regelen. Denk  bijvoorbeeld aan het aanmelden bij de huisarts, tandarts en nog veel meer!

logo-e1467034367969

Uiteraard vind ik het weer belangrijk dat ik moet zoeken naar een geschikte Kapsalon Rotterdam en omstreken. Wij wonen sinds kort namelijk in het mooie Rotterdam waar wij onze eerste woning hebben gekocht. Nadat we de gehele woning hebben verbouwd is het hoog tijd geworden om eens te zoeken naar de rest met wat we nodig hebben. Zo heeft mijn partner een hoop gezocht en ik ook! Ik ben namelijk terecht gekomen bij Just Jo hairstudio waar je voor een goedkope prijs je haren kan laten doen. Nu dat ik samen met mijn partner hier naartoe wilde gaan heb ik samen met hem een afspraak gemaakt. Diezelfde dag konden we er nog terecht en moet eerlijk bekennen dat ik me absoluut geen zorgen hoefde te maken. Hier wordt je namelijk erg goed geholpen en de haren worden netjes geknipt precies zoals ik het wilde. Zelfs mijn partner was tevreden en als hij tevreden is weet ik het zeker dat dit een perfecte kapsalon is!