25 juli 2024

DEM Productions

Producties

Nieuwe baan dankzij werving en selectie IT

BI consultant

Dankzij werving en selectie IT heb ik sinds kort een nieuwe baan! Ik moet eerlijk bekennen dat ik zeker wel een half jaar lang op zoek ben geweest naar een geschikte functie. Bij veel bedrijven werd ik niet eens op gesprek uitgenodigd. Dat was erg jammer natuurlijk, maar nu heb ik echt de leukste baan gevonden. Met dank aan werving en selectie IT kwam Novisource op mijn pad. Dit bedrijf kende ik nog niet, maar zij boden een hoop IT vacatures aan. Dat is altijd mooi meegenomen, want dat ik in de IT wilde werken was in ieder geval duidelijk. Al snel werd een gesprek gepland en dat verliep allemaal erg soepel. Het gesprek was zelfs leuk te noemen en al enkele dagen later werd ik aangenomen. Nu werk ik in een leuk bedrijf met leuke collega’s en doe ik ook nog eens leuke werkzaamheden. Ik had niets beters kunnen wensen!

 

BI consultant

Mooie carriere

Als jij ook een mooie carriere in de IT wilt, dan raad ik je aan ook eens te kijken bij Novisource. Zij zijn altijd wel op zoek naar mensen voor de IT of business intelligence. Dat is een groeiende markt, dus daar kun jij nog wel wat geld in verdienen als je het mij vraagt.