22 april 2024

DEM Productions

Producties

Mooie racefiets Rotterdam gekocht

Sinds ik een mooie racefiets Rotterdam heb gekocht ben ik elk weekend wel op pad. Normaal pakte ik mijn auto en ging ik ergens in een bos een stuk lopen met de hond. Tegenwoordig laat ik de hond en de auto thuis en pak ik mijn racefiets om lekker een stuk te gaan fietsen. Vaak ben ik al snel 20 kilometer verder zonder dat ik er erg in heb. Door het fietsen kan ik al mijn stress vergeten en mijn hoofd leegmaken om zo weer een nieuwe week aan te kunnen.  

Voor een mooie fiets ga je naar Berkenpeis Tweewielers

Omdat ik zelf niet precies wat ik wilde een mountainbike of een racefiets heb ik mij laten helpen door een van de medewerkers van Berkenpeis Tweewielers. Al snel kwam ik erachter dat een racefiets toch meer mijn ding was omdat ik graag lange afstanden fiets. Met een mountainbike is het meer om op bijna onbegaanbare wegen te rijden. Natuurlijk heb ik bij de aanschaf van mijn nieuwe fiets ook kleding gekocht, denk hierbij aan een goede broek en een shirt. Maar natuurlijk mag je de schoenen niet vergeten, deze zijn speciaal gemaakt om niet van de pedalen van je racefiets te vallen.