14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Mobiel internet spanje is erg fijn!

Een tijdje geleden was ik op vakantie naar Spanje, en ik had mobiel internet Spanje geregeld. Veel mensen vonden dit overdreven en nergens op slaan, maar ik heb het toch gedaan. Ik heb veel aan mijn mobiel internet Spanje gehad, en kan het dan ook aan iedereen aanraden. Het is erg handig om het thuisfront te kunnen WhatsAppen, in plaats van iedere keer bellen wat ook nog eens onwijs duur is.

myprivatehotspot logo

Erg handig en snel

Ik vond het erg fijn hoe snel het internet was, dat kwam mij erg goed uit. Ik vond het internet niet alleen super snel maar het werkte ook nog eens gewoon goed. Ik kon foto’s en video’s prima verzenden. Ook kon ik gewoon alles ontvangen, ideaal. Ik heb gewoon contact kunnen houden met thuis en dat vond ik erg fijn. Zo heb ik even kunnen FaceTimen met mijn dochter, dat was erg gezellig. Ik kan het zeker aan iedereen aanraden aangezien het erg goedkoop is, en het handig en goed werkt. Super handig en geschikt voor vrijwel iedereen. Echt een aanrader als je het aan mij vraagt. Al helemaal omdat de verbinding erg snel was en goed werkte. Ik ben er helemaal blij mee!