18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Mijn leefstijl coaching

Om mijn gewicht een beetje weer op orde te krijgen, ben ik opzoek gegaan naar leefstijl coaching. Nu vind je dan veel ondernemers die dit voor jou waar kan gaan maken, maar geen een zoals Peter’s Online Coaching. Dit is een bedrijf van Peter Kloet en die weet van wanten op het gebied van gezonde voeding en een goede levensstijl. Zo heeft hij een Benfit coaching waarvan jij per week een kilo afvalt maar dan wel op een gezonde en aan jou aangepaste dieet. Ik wist na een gesprek wat mij te doen stond en was benieuwd hoe snel ik mij weer helemaal fit zou gaan voelen.

Meteen een goed fit gevoel

Door de leefstijl coaching van Peter’s Online Coaching, merkte ik meteen dat ik een goed en fit gevoel kreeg. Ook de maaltijden en recepten die ik kreeg van Peter Kloet waren allemaal zeer gezond en lekker. Mijn body is weer helemaal goed en mijn levensstijl is ook weer helemaal zoals het moet zijn. Nu blijf ik zeker gebruik maken van de diensten die dit bedrijf levert, om zeker van te zijn dat ik mij zo blijft voelen. Voor de prijs hoef ik het niet te laten.