20 juli 2024

DEM Productions

Producties

Mijn heftruckcertificaat

Ik wilde maar al te graag mijn heftruckcertificaat gaan behalen, dit in verband met het feit dat onze werkgever graag wilt hebben dat iedereen op de werkvloer dit op zak heeft. Ik en nog een collega van mij zijn de enige die dit helaas nog niet hebben….

logo1

Doordat onze werkgever had gezegd dat wij een goede rijschool moesten zoeken zou hij de volledige kosten gaan voldoen. Dit laat ik me geen tweede keer zeggen waardoor ik na het werk direct achter de computer ben gekropen in de hoop een geschikt bedrijf te vinden. Tijdens deze zoektocht heb ik diverse bedrijven gezien waaruit je kon kiezen, echter  vond ik de kosten persoonlijk aan de hoge kant. Bij verkeersschool Wesseldijk waren deze kosten een stuk lager als dat ik elders gezien had en heb contact gezocht met hun. De lessen werden zorgvuldig gegeven en dit allemaal voor een vaste lage prijs?

Nooit geweten dat het zo voordelig kan zijn waardoor ik dit aan mijn werkgever heb doorgegeven. Al vrij snel bericht mogen ontvangen dat er akkoord is en wij aan deze opleiding mogen beginnen!