22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Mijn eigen zaak starten met beperkte middelen

Ik wilde al heel lang mijn eigen zaak starten. Nu was het eindelijk zover. Ik merkte al heel snel dat ik niet zoveel geld meer overhad voor de effectieve meubels. Bovendien ben ik ook wel heel ecologisch ingesteld. Ik wil zoveel mogelijk hergebruiken wat ik kan hergebruiken. Daarom ben ik op het internet op zoek gegaan naar gebruikte kantoormeubelen. Op deze manier kwam ik terecht op deze website. Mijn mening deel ik graag hieronder daarover.

Mijn ervaring met deze website

Ik ben zeer tevreden dat ik deze website heb gevonden. Op deze manier kan ik mijn zaak verder uitbreiden op mijn eigen tempo, want zo blijven de meubels toch ook betaalbaar. Het was niet zo dat de meubels ineens gratis waren natuurlijk. Je moest er nog steeds een bepaald bedrag voor betalen, maar op het einde van de rit kan je heel wat geld besparen door ze hier te kopen. Dit heb ik dan ook gedaan. Alles bij elkaar heb ik wel 1000’en euro’s bespaard hierdoor. Het mooie hieraan is dat deze meubels misschien wel gebruikt zijn, maar dat je dit amper ziet aan de meubels zelf. Ze zien er echt nog zo goed al nieuw uit. Daarenboven ben ik hierdoor ook milieubewust bezig, want ik zorg ervoor dat de meubels hergebruikt kunnen worden. Kortom, ik raad dit bedrijf zeker en vast aan wanneer je ook op zoek bent naar gebruikte kantoormeubelen, om welke reden dan ook. Het is echt een topper!