14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Mijn eerste rijles bij rijbewijs Ede

Morgen ben ik jarig, dan word ik 18 jaar. Lang heb ik naar deze verjaardag uitgekeken. Eindelijk mag ik dan autorijlessen nemen. Ben hier al jaren voor aan het sparen geweest door zaterdag in een winkel aan het werk te gaan. Op internet heb ik naar meerdere rijscholen gezocht, Heb zo ook een beetje de prijzen vergeleken, waar een beetje de leukste aanbiedingen zijn. Tot ik op de site van rijbewijs Ede terecht kwam.  Bij deze rijschool kan je zelfs een proefles nemen. Samen met de rijinstructeur wordt er bekeken hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. En wat helemaal geweldig is, als je zal zakken de eerste keer, na het aantal lessen wat je is voorgeschreven, krijg je het eerste herexamen helemaal gratis. Al met al een geweldige rijschool waar ik zeker mijn rijbewijs wil halen.

Mijn eerste rijles.lentesale-2016

De zenuwen gieren door mijn buik. Ik heb vandaag mijn eerste rijles. Sta al te trappelen voor de deur, wachtend op mijn eerste rijles. Precies op tijd komt de auto de straat in rijden. Na uitleg over de pedalen, het instellen van de spiegels, mag ik starten. O ja en natuurlijk mijn gordel niet vergeten om te doen. Wel eng, maar ik ga op weg, mijn eerste rijles….