22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Meubels op maat maken

Meubels

Kun je niet slagen in het standaard aanbod in meubelzaken? Kies dan voor meubels op maat maken. Bij maatwerk meubels bepaal jij zelf hoe jouw meubels eruit komen te zien. Qua formaat en houtsoort maar ook wat betreft de stijl, details en afwerking. Een meubelmaker kan je hier in adviseren want er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

Meubels op maat maken

Meubels op maat maken naar jouw wensen

Heb je een afspraak met een meubelmaker voor meubels op maat maken? Zorg dan dat je al goed een idee hebt van je wensen. Bedenk van te voren waar je het meubel wilt plaatsen en welke afmetingen het moet hebben. Welke houtsoorten vind je mooi? Wil je iets lichts of juist donker? En met een glanzende afwerking of juist mat? In geval van een kast bedenk je alvast of je deuren of laden wilt en zo ja hoeveel en hoe groot? Misschien heb je al meubels gezien die je mooi vindt, neem dan ook een plaatje mee. Hoe meer input jij de meubelmaker geeft, hoe beter de schets wordt en hoe sneller de meubelmaker het plaatje ziet dat jij in je hoofd hebt.

Meubelmaker

Je bepaalt zelf welke houtsoort jij wenst

Je kunt zelf bepalen in welke houtsoort jij je meubels wilt laten maken. Denk aan kersen, vuren, noten, eiken of teak hout. Een andere mogelijkheid is melamine. De meubelmaker zal je ook adviseren welke houtsoort het beste past bij jouw wensen. Misschien zijn niet alles houtsoorten even geschikt voor het meubelstuk van jouw dromen maar kan een andere houtsoort wel heel goed werken met een andere afwerking. Zo wordt jouw meubel precies zoals jij het voor ogen hebt. Prima passend bij de rest van je interieur. Kies jij ook voor meubels op maat maken? Neem dan contact op met een meubelmaker en laat je adviseren over de mogelijkheden.