20 juli 2024

DEM Productions

Producties

Meer bekendheid door Real Gen

Jarenlang run ik een garage bedrijf in het centrum van Amsterdam, altijd meet heel veel plezier en heel veel vaste klanten. Maar helaas kan ik niet langer in dit pand blijven omdat de huurbaas de huur heeft opgezegd. Ik moet dus snel op zoek naar een ander onderkomen. Natuurlijk probeer ik zo dicht mogelijk in de buurt van mij oude garage te blijven, maar dat zal heel erg moeilijk zijn.  mac12

Bedrijf buiten de stad

Helaas is het me niet gelukt om een ander pand in het centrum van Amsterdam te vinden en was ik genoodzaakt om buiten het centrum intrek in een pand te nemen. Op zich wel een mooi pand, een stuk groter, maar de vaste klanten ben ik kwijt, daar ligt dit pand te ver voor uit de route. Maar omdat ik nu een nieuwe klantenkring moet opbouwen heb ik het bedrijf Real Gen om hulp gevraagd. Had al eerder over dit bedrijf gehoord, en allemaal zeer positieve verhalen. Real Gen heb ik de opdracht gegeven om eens te kijken op welke manier ik mijn klantenkring weer kan opbouwen. Zelf had ik al meerdere pogingen gedaan om reclame te maken, maar op de een of andere manier lukt me dat niet. features-iphone2-221x300

We krijgen meer bekendheid

Doordat Real Gen een bijzonder mooie website voor mijn bedrijf heeft gemaakt, en door de juiste zoekwoorden te gebruiken stromen de nieuwe klanten binnen. Mensen die nooit van mijn garage hadden gehoord waren verbaasd dat ik al zo lang in Amsterdam zat. Doordat Real Gen ervoor zorgt dat mijn website altijd te vinden is via Google heb ik ook geen last van concurrentie va andere garagebedrijven in de buurt. Op de één of andere manier spreekt mijn website de mensen toch meer aan, moet wel zeggen dat deze er ook zeer professioneel uit ziet.

Gouden tijden

Ik kan wel zeggen dat het een geluk bij een ongeluk is dat mij garage nu zoveel klanten aan trekt. Doordat ik noodgedwongen naar een ander pand moest uit zien heb ik meer bekendheid gekregen. Door Real Gen is mijn manier van reclame maken totaal veranderd, en hierdoor ben ik makkelijker te vinden op internet. Had ik niet noodgedwongen moeten verhuizen was ik nu nog op de oude manier door gegaan met mijn bedrijf. Natuurlijk had dat ook zijn charmes, maar nu ik een zeer grote klanten kring heb opgebouwd, dus ook veel meer inkomen krijg, voer ik met nog meer plezier mijn werk uit.  logo (2)

Youtube

Inmiddels heb ik Real Gen alles uit handen gegeven en mogen ze uit naam van mijn bedrijf reclame maken wat nodig is. Zo kreeg ik laatst te horen dat mijn bedrijf ook op Youtube te vinden was. Door middel van een leuk reclame filmpje, wat bij elkaar nog geen minuut duurt, wordt mijn bedrijf in de picture gezet. En aan de volle agenda te zien heeft dit filmpje heel wat mensen naar mij bedrijf toe gebracht. De eerste maanden ben ik alleen nog bereikbaar voor spoedgevallen, verder zit ik van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond vol.