22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Luchtbehandeling, lees hier meer over

Luchtbehandeling

Het is belangrijk om in grote ruimtes een goede lucht en temperatuur te regelen, dat is te realiseren met een luchtbehandeling. Hiermee wordt bedoeld dat er een luchtkanalenstelsel ervoor gaat zorgen dat het klimaat in een bepaalde ruimte geregeld kan worden. Je moet er niet aan denken om in een bepaalde ruimte te verblijven waar het erg warm en vochtig is.

Goede klimaatbeheersing dankzij de luchtbehandeling

Euro Manchetten & Compensatoren is een bedrijf die al vele jaren actief is op het gebied van luchttechniek. Zij weten als geen ander om een bepaald klimaat in een gebouw te creëren. Zo hebben zij al meerdere bedrijven geholpen met het stofvrij werken. Zo zijn zij op verschillende vlakken actief en in ons geval was dat om de temperatuur in ons bedrijf aangenamer te maken.

Door middel van speciale slangen die voorzien zijn van zeer kleine gaatjes is het mogelijk om een goede luchtverversing en luchtverdeling in het gebouw te blazen. Voor bepaalde ruimtes waar geen bacteriën mogen komen wordt speciale bacterie dodend materiaal gebruikt.

Vanaf het moment dat deze slangen door ons bedrijf zijn geïnstalleerd is het meteen te merken. Vooral in bepaalde ruimtes is er nu geen condens meer op de ramen te zien en dat is al een heel groot pluspunt. Ook is de temperatuur een stuk koeler en kan je merken dat je nu een zuivere lucht inademt.