3 maart 2024

DEM Productions

Producties

Lichtborden gebruiken voor het restaurant

Het klinkt misschien erg raar maar wist je dat als ik over lichtborden spreek dat iedereen weet wat ik hiermee bedoel. Het feit dat je met een lichtbord meer mensen kan bereiken reikt er ook gelijk naar dat je dan ook meer mensen in je restaurant of winkel krijgt. Mensen zijn nu eenmaal gefascineerd over het feit dat hun ogen geprikkeld willen worden met wat ze te zien krijgen. Hoe makkelijker kan je dat maken met een lichtbord?

npf

Ook wij wilde voor onze restaurant meer pakkende reclame maken. Momenteel maken wij gebruik van de standaard reclame, echter vind ik dit niet voldoende om meer klanten te lokken naar onze restaurant. Doordat ik via het internet ben gaan zoeken in de hoop het snel te hebben gevonden kwam ik terecht op de website van welovecolor.nl. Hier is het mogelijk om een lichtbord te maken welke pakkend genoeg is om meer klanten naar jouw onderneming te krijgen. In de eerste instantie wilde ik gelijk akkoord geven ongeacht het factuur. Ik heb er toch voor gekozen om meerdere bedrijven met elkaar te vergelijken en zo uiteindelijk toch goedkoper uit te zijn. Hoe dat ik het ook wende of keerde ik kwam keer op keer bij welovecolor.nl terecht.