22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Leuke Timberland damesschoenen

Kennel & Schmenger sneaker

Ik was opzoek naar leuke Timberland damesschoenen. Ik houd van dat merk. Zelf heb ik een hond waarmee ik elke dag zo minimaal 2 uur mee loop. Eerder had ik altijd boots van dat merk maar omdat het nu steeds lekkerder weer begint te worden, word mij dat iets te heet. Nu wilde ik nieuwe “zomerse” schoenen en dan het liefst een stukje open zodat het niet te warm is.

Met deze informatie ging ik opzoek op het internet. Na een tijdje internetten kwam ik uit op de website van vanbommelschoenen.be. Een wandel vriendin had mij deze website een tijd terug al een keer aangeraden. Dus ik dacht laat ik maar even een kijkje nemen.

Goed zoeken

Het was even goed zoeken maar uiteindelijk heb ik de perfecte schoen gevonden! In een bruine kleur en een klein stukje open. Precies waar ik naar opzoek was! De prijs viel ook reuze mee en er was ook nog eens gratis verzending. Goedkoper shoppen kon niet! Toen de sneakers eenmaal binnen waren, was de maat perfect. Gelijk ging ik samen met mijn wandel vriendin en de honden een stuk wandelen.  Zo had ik mijn work-out al gehad en mijn schoenen gelijk ingelopen. Twee vliegen in een klap!

Timberland damesschoenen

Meer verhalen