18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Lasersnijden kunststof op tijd gedaan!

lasersnijden2-1170x500Voor een opdracht van een klant van mij, ben ik op zoek gegaan naar lasersnijden kunststof. Mijn klant had het bedrijf waar ik werk een grote opdracht gegeven en daarom moest alles goed en snel geregeld worden. Het was daarom handig dat de bedrijven die wij weer in moesten schakelen ook snel reageerde en snel konden leveren. Voor lasersnijden kunststof heb ik een bedrijf gevonden dat dit heel erg goed heeft gedaan.

Snelle levering

Door mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Fleva Products. Het bedrijf Fleva Products is gespecialiseerd in lasersnijden. Bij dit bedrijf hebben zij heel veel verschillende machines waarmee verschillende materialen gesneden of bewerkt kunnen worden.

De website van het bedrijf zag er veelbelovend uit en daarom heb ik contact opgenomen. Al snel werd er in een persoonlijk gesprek duidelijk dat het mogelijk was om de opdracht door Fleva Products uit te laten voeren. Ondanks dat er een naderende deadline aan vast zat, zou dit bedrijf toch kunnen leveren.

Alle afmetingen voor het lasersnijden heb ik toen direct doorgestuurd en zij zijn hier gelijk meer aan de slag gegaan. Al snel kreeg ik bericht dat het allemaal geregeld was en dat het pakket werd opgestuurd. Het bedrijf heeft ontzettend goed werk geleverd en de klant was tevreden!